Toespraak van de staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen ter gelegenheid van het 100-jarig jubileum van de Koninklijke Nederlandse Oudheidkundige Bond op 15 oktober 1998 te Leiden (Bulletin KNOB, 1999)
[No abstracts available]