Stad op de schop / Graaf- en modderwerk: 40 jaar archeologisch onderzoek in ’s-Hertogenbosch / Een archeologische stadsgeschiedenis van Amsterdam (Bulletin KNOB, 2021)
Book review of a book written by Ronald van Genabeek, Eddie Nijhof & Frederike Schipper (eds.) and by Ranjith Jayasena