Joan. De Prix de Rome-reizen van een Amsterdamse School-architect (1907-1910). Joan Melchior van der Meij (Bulletin KNOB, 2017)
Boekbespreking van een boek geredigeerd door Michiel Kruidenier en Paul Smeets.