Historische Atlas van Nederland: Hoe ons land in 2000 jaar is ingericht (Bulletin KNOB, 2024)
Bespreking van een boek van Reinout Rutte met medewerking van Everhard Korthals Altes, Yvonne van Mil en Pieter van der Weele