Dudok - Noorderbegraafplaats in Hilversum. Het is niet alles geel wat er blinkt

Auteurs

  • Gré ten Caat
  • Wim Frisart

DOI:

https://doi.org/10.7480/knob.100.2001.3.334

##submission.downloads##

Biografieën auteurs

Gré ten Caat

Gré ten Caat en Wim Frisart, beiden enthousiaste vrijetijdsfotografen, zijn gewend met een deskundige manier van kijken objecten goed te observeren en vast te leggen. In dat verband en omdat zij bovendien ook nog als architectuurliefhebbers in Hilversum woonachtig zijn, hebben de monumenten van architect Dudok hun speciale aandacht. De respectievelijke beroepswerkzaamheden spelen en speelden zich af binnen de media (TV) en wel bij een actualiteitenrubriek en facilitaire planning.

Wim Frisart

Gré ten Caat en Wim Frisart, beiden enthousiaste vrijetijdsfotografen, zijn gewend met een deskundige manier van kijken objecten goed te observeren en vast te leggen. In dat verband en omdat zij bovendien ook nog als architectuurliefhebbers in Hilversum woonachtig zijn, hebben de monumenten van architect Dudok hun speciale aandacht. De respectievelijke beroepswerkzaamheden spelen en speelden zich af binnen de media (TV) en wel bij een actualiteitenrubriek en facilitaire planning.

Gepubliceerd

2001-06-01

Citeerhulp

ten Caat, G., & Frisart, W. (2001). Dudok - Noorderbegraafplaats in Hilversum. Het is niet alles geel wat er blinkt. Bulletin KNOB, 100(3), 113–115. https://doi.org/10.7480/knob.100.2001.3.334

Nummer

Sectie

Artikelen

##plugins.generic.plaudit.displayName##